Photoshop banner

kód
Photoshop és Flash oldalak
Leckék akár az alapoktól!
Akit érdekel a számítógépes grafika, a kiadványszerkesztés, de még csak most barátkozik a Photoshop gondolatával, leginkább azoknak szeretnék ezekből egy olyan válogatást, ahonnan el tudnak indulni.
Lesznek egyszerűbb tutorialok, aminek a kezdők is bátran nekifoghatnak, és olyan linkek, ahol jól érthető, átlátható leírások gyűjteményét találja meg a látogató. A középső menüpontban Photoshophoz használt ecsetlenyomatokat lehet nézegetni mindenféle telepítés nélkül. Az ecsetek ABC sorreneben vannak, és folyamatosan bővíteni fogom a listát. A flashes tutorialokat is úgy próbáltam üsszeállítani, hogy a kezdő felhasználók kedvet kapjanak hozzá az egyszerű leckéken keresztül. A flash témájú tutorialokért külön köszönet Vicsinek! :)
flash tutorial
Bátran próbálkozzatok a flashhel!
Flash feltöltése hamarosan!
Ha flashes tutorialokat szeretnétek feltölteni, akkor kérlek csatoljátok a fla-s változatot is a leírásotok mellé, hogy a többiek ezeket átszerkesztve okuljanak. A próbálkozás a tanulás egyik alapja!
Egyenlőre akkor következzen pár lecke!
flash tutorial
Photoshop ecsetek
Képekben
Én gyakran használom a Photoshop ecseteit. Minden projekthez más és más típusú ecseteket lehetne használni, de nem szeretem, mikor több száz közül kell kikeresgélnem, ezért nem telepítem egyszerre az összeset. Erről az oldalról viszont könnyen meg tudom nézni, mi az, amit tényleg szeretnék telepíteni. Tovább->
free brush
Hasznos linkek Photoshop-hoz, és egyéb grafikus programokhoz.
Minden, ami hasznos
Kedvenc weboldalaim válogatása. Linkeket találsz jobb tutorial oldalakhoz, ecset és textúra lelőhelyek.
menu
menu menu